O noua metoda de tratament pentru tratamentul bolilor degenerative (incluzand si suport cancer) s-a dezvoltat si perfectionat in ultimii ani in Germania (tara de origine a aparatului de biorezonanta Bicom Optima), dar si in toata Europa. Acum, aceste testari si tratamente pentru celule degenerative se pot efectua in clinica noastra folosind aparatura si accesoriile necesare (kitul “degenerated cells”).

Cu ajutorul aparatului de biorezonanta Bicom Optima se pot modifica emisiile electromagnetice din celulele degenerate ale pacientului, folosind o terapie nedureroasa si fara efecte secundare.

In paralel cu acest tratament trebuie identificate si eliminate stresurile (tensiunile) asupra corpului, cum ar fi virusi, paraziti, bacterii, ciuperci. Acestea se stabilesc tot de terapeutii nostri, folosind aparatura si accesoriile care se impun (in functie de organul care testeaza pozitivla setul de “celule degenerative”); tratamentul patogenilor se realizeaza in paralel cu cel al degenerarilor, lucru care face sa nu reapara sau sa se dezvolte alte tumori.

De asemenea, se pot efectua tratamente si in cazul bolnavilor care au suferit interventii chirurgicale pentru diferite forme de cancer sau cei care apeleaza la alte metode de tratament, cum ar fi chimioterapia, radioterapia.