Diagnosticare prin analiză la nivel celular cu Bicom Body Check

Dispozitivul BICOM Body Check este un sistem de analiza care scaneaza, analizeaza si descrie starea energetica a pacientului intr-un timp relativ scurt; este un dispozitiv de diagnosticare si un mijloc util de localizare a disfunctiei, precum si un ghid pentru tratament si posibile investigatii suplimentare in orice situatie clinica.

Procedura de diagnosticare cu Bicom Body Check este nedureroasa si foarte rapida si consta in aplicarea unor casti pe urechile pacientului. Rezultatele se afiseaza pe ecranul computerului la care este conectat aparatul.

Testări și tratamente cu biorezonanță Bicom Optima

La fel ca homeopatia, acupunctura si alte metode de terapie complementară, terapia cu biorezonanta Bicom face parte din medicina complementara; acesta terapie este o metoda recunoscuta cu rezultate eficiente.

Beneficiile testarii si tratamentelor cu biorezonanta BICOM constau in faptul ca acestea se realizeaza in timp foarte scurt in comparatie cu alte metode de tratament, iar in plus acestease efctueaza fara durere, fara medicamente, fara injectii, fara radiatii si fara efecte secundare.

Terapia florală Bach

Terapia florala Bach este o metoda de tratament fonfdata si dezvoltata de catre medicul si bacteriologul britanic Edward Bach.  Dr. Bach a pornit de la ideea (cu care si medicii moderni sunt de acord) ca starea mentala joaca un rol vital in starea sanatatii si a capacitatii de refacere a organismului dupa boala.

Terapia florala Bach poate fi folosinta in combinatie cu orice alt tip de terapie conventionala sau complementara, fara a avea o interferenta negativa.