Terapia efectuata in clinica noastra pentru renuntarea la fumat este unica si adaptata în mod individual, scopul fiind de a ajuta la indepartarea amprentei energetice a nicotinei si a altor substante chimice ale tigarii din corp.

Are ca efect reducerea “poftei” de tigara, usurandu-ti efortul de a renunta la acest obicei datorita lipsei simptomelor de sevraj. Metoda noastră include, de asemenea, programe de detoxifiere a plamanilor, a ficatului, a limfei si, prin urmare, un ajutor pentru a ajunge la  un corp sănătos.

Abordarea noastră este modul cel mai natural de a renunta la acest viciu, este non-chimic si fara durere.

Terapia cu biorezonantă Bicom pentru renuntare la fumat presupune ca pacientul sa fumeze jumatate din ultima sa tigara (din cele care obisnuieste sa fumeze) in afara clinicii si sa aduca mucul de la acesta tigara si scrumul (pentru a furniza proba toxică pentru dispozitivul de biorezonanta Bicom). Urmeaza 3 sedinte de aproximativ o ora care se efectueaza la un interval de 4-5 zile. In zilele in care se efectueaza terapiile, pacientul trebuie sa consume cel putin 2,5 litri de apa plata.