La fel ca homeopatia, acupunctura si alte metode de terapie complementară, terapia cu biorezonanta Bicom face parte din medicina complementara; acesta terapie este o metoda recunoscuta cu rezultate eficiente.

Beneficiile testarii si tratamentelor cu biorezonanta BICOM constau in faptul ca acestea se realizeaza in timp foarte scurt in comparatie cu alte metode de tratament, iar in plus acestease efctueaza fara durere, fara medicamente, fara injectii, fara radiatii si fara efecte secundare.

Pentru testarea si tratamentele cu biorezonanta Bicom se folosesc:

  • secretiile si/sau excretiile pacientului
  • diferiti electrozi care se plaseaza pe organe in functie de afectiunea care se trateaza
  • informatiile digitalizate (CTT) stocate in niste fiole pentru testarea si tratamentul celulelor degenerative, paraziti, viermi, bacterii, ciuperci, virusi, metale grele, alergeni alimentari si nealimentari

Pentru efectuarea tratamentelor, aparatul de biorezonanta Bicom Optima prelucreaza informatiile de mai sus (in functie de tipul de terapie ales) si transmite corpului semnale de terapie printr-un cablu de iesire.

  • /servicii-biorezonanta/terapia-florala-bach/

Testări și tratamente boli degenerative (inclusiv suport cancer)

O noua metoda de tratament pentru tratamentul bolilor degenerative (incluzand si suport cancer) s-a dezvoltat si perfectionat in ultimii ani in Germania (tara de origine a aparatului de biorezonanta Bicom Optima), dar si in toata Europa.

  • Testari si tratamente patogeni (paraziti, viermi, ciuperci, bacterii, virusi)

Testări și tratamente patogeni (paraziţi, viermi, ciuperci, bacterii, viruși)

Cu ajutorul aparatului de biorezonanta si folosind seturile de paraziti, viermi, ciuperci, bacterii, virusi, terapeutul detecteaza oscilatiile electromagnetice ale familiilor de patogeni.

  • Testări şi tratamente alergeni (alimentari, nealimentari, aditivi)

Testări și tratamente alergeni (alimentari, nealimentari, aditivi)

Exista studii bazate pe dovezi privind eficacitatea terapiei cu biorezonanta Bicom in ceea ce priveste tratarea alergiilor de toate tipurile, motiv pentru care dispozitivul german de biorezonanta Bicom Optima a fost declarat numarul 1 in tratamentul alergiilor.

  • Testări și tratamente metale grele, pesticide și alte substanțe chimice

Testări și tratamente metale grele, pesticide și alte substanțe chimice

In cadrul clinicii noastre se fac testari si tratamente folosind informatiile digitalizate din setul de fiole cu “Metale grele” pentru urmatoarele: aluminiu, beriliu, cadmiu, cobalt, cupru, mercur, nichel, paladium, amalgam.